VATERPOLISTI NEPRIJATNO IZNENADILI: Poraz od Gruzije, sada moraju da bodre Grke

Srpska vaterpolo reprezentacija doživela je jedan od najneprijatnijih poraza ikada pošto je posle boljeg izvođenja peteraca na Svetskom kupu bolja bila Gruzija sa 23-22.

Poraz dodatno težim čini činjenica da su Gruzini u samoj završnici nadoknadili dva gola minusa, koja su imali posle golova Dušana Mandića i Marka Radulovića.

Manjak su neutralisali naturalizovani srpski vaterpolista Dušan Vasić i Andrija Bitadze, a u seriji peteraca je ključna bila odbrana gruzijskog golmana Đorđu Vučiniću.

Selektor Srbije Uroš Stevanović za ovu utakmicu je izvršio četiri izmene, pa je umesto Nemanje Ubovića zaigrao Nebojša Toholj. Takođe od standardnih igrača nije bilo u sastavu ni Radomira Drašovića, Viktora Rašovića i Vuka Milojevića.

Nakon ovog neočekivanog poraza plasman na Superfinale visi o koncu, pošto zavisi od utakmice Grčka-Crna Gora, gde nam je potrebno da Grci ne izgube.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NADOMAK ČIŠĆENJA: Jokić na korak od tripl dabla, 3:0 za aktuelnog šampiona! (VIDEO)

Košarkaši Denvera na korak su od plasmana u polufinale zapadne konferencije. Nastavili su seriju pobeda protiv Lejkersa i brejkom u...

POVEZANE OBJAVE