VEČE KAKVO SMO ČEKALI: Fudbalski „rat“ u Napulju, Realova “petarda” još uvek plaši Klopa

Novo šampionsko veče u Meridianu

Na redu su preostala dva revanš meča osmine finala Lige šampiona, i to više nego uzbudljiva!

Napoli ima jasan zadatak da stadion „Dijego Armando Maradona“ odbrani od Ajntrahta, i u rezultatskom i u navijačkom smislu, dok bi trebalo da Real Madrid ima nešto lakši zadatak, iako izlaze na megdan Liverpulu.

Poznata kao kuća najvećih kvota, sportska kladionica Meridian je i za ovu sredu pripremila vrhunsku ponudu i odlične uslove za online kladjenje.

Dakle, ono što je potrebno da biste uživali u fudbalskom spektaklu jeste da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, preuzmete fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 300 SPINOVA i 100% bonusa na uplatu prvog depozita, a onda…

Ostanite na istom mestu, jer vam Meridian donosi NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI za Ligu šampiona.

Šta je to što nas očekuje ove večeri?

NAPOLI – AJNTRAHT, kec 1.50

Sreda, 21:00

U prvom duelu videli smo sigurnu pobedu Napolija (2:0), pa je italijanskom timu preostalo „samo“ da potvrdi trijumf i plasman u dalji tok takmičenja. Ipak, javile su se velike tenzije van terena. Fudbalski klub Napoli izrazito je nezadovoljan odlukom italijanskih vlasti da dozvole navijačima iz Frankfurta prisustvo revanš utakmici koja će se igrati na stadionu „Dijego Armando Maradona“. Prvi duel u Nemačkoj, koji su Napolitanci dobili sa 2:0, obeležili su i žestoki okršaji navijačkih grupa dva kluba. Zbog toga je doneta odluka da se pristalicama Ajntrahta zabrani odlazak na revanš u Italiju, ali je ona sada promenjena.

A, da li će to uticati i na igru na terenu – ostaje da vidimo. Bilo kako bilo, Napoli svakako važi za favorita, pa bukmejkeri Meridiana u skladu sa tim donose kvotu 1.50 na pobedu Napolitanaca.

REAL MADRID – LIVERPUL, kec 2.35

Sreda, 21:00

Da nam je neko pre nedelju dana rekao da će Real Madrid da razbije četu Jirgena Klopa reziltatom 5:2 – sigurno mu ne bismo poverovali. Bila je to jedna od najluđih utakmica koje smo gledali u Ligi šampiona. Poveli su „Redsi“ 2:0, ali to je bilo sve što smo videli od njih te večeri, pošto je usledila apsolutna dominacija Madriđana, naročito Vinisijusa, koji je postigao het-trik.

Ono što navijače „kraljevskog kluba“ dodatno može da raduje jeste i činjenica da će Karim Benzema verovatno biti spreman za večerašnji revanš meč, ali trebalo bi da je posao gotov.

Istina, Liverpul igra zaista neprepoznatljivo ove sezone i bilo bi pravo čudo kada bi Real Madrid ispustio ovakvu priliku. Stoga, kvota na pobedu „kraljevića“ je 2.35, ali nećemo unapred otpisati Liverpul, pa je na njihov trijumf kvota 2.85.

Nema sumnje da nas čeka pravi fudbalski spektakl i ove večeri, a sve dodatno možete „začiniti“ uz vrhunsku ponudu u Meridianu!

Isprati Ligu šampiona u najboljoj kladionici u regionu, iskoristi najveće kvote i uživaj u šampionskom fudbalu!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE