Đorić ponovo opleo po Vidiću: ” On je neobrazovan”

Sigurno jedan od najvećih protivnika da Vidić postane predsednik FSS bio je Milovan Đorić. On je juče gostovao i u jednoj emisiji na K1 televiziji, gde je osporio Vidićeve kvalifikacije za poziciju predsednika FSS.

Bivši selektor je rekao da je legendarni fudbaler Mančester junajteda neobrazovan.

-Šta je Vidić završio u karijeri? On je neobrazovan. Svima nama u CV-ju piše… Ja sam završio, znači… na fakultetu… višu stručnu spremu imam, redovno sam išao sa ostalim studentima. I Džajić je takođe završio trenersku školu, rekao je Đorić.

Ni na konstataciju voditelja da se Vidić školovao u inostranstvu pod pokroviteljstvom UEFA, Đorić nije odustajao.

-Nije, nije, to je razlika. Licence se izdaju… to ti je samo za rad. I da se Vidić pojavio, a iznenada se pojavio, pošto je završio višu trenersku školu, i rekao dajte mi neku selekciju da počnem, ne, nego odjednom hajde da budem predsednik”.

Tri Vidićeve prednosti u odnosu na Džajića, bilo je još jedno pitanje za Đorića. Nije mogao da ih se seti.

-Jedino mladost, nema nijednu prednost, sve ostalo je na strani Dragana Džajića. Nije ušao u normalnu proceduru, treba da prođete Istok, Zapad, Vojvodinu, Beograd, ili da je radio u nekom klubu nešto. On nije imao pravo ni da uđe u proceduru. Nije dovoljno naći pet ljudi koji ti daju podršku. Treba da si radio negde u fudbalu, rekao je Đorić i dodao:

Kad je on gledao njegov bivši klub Slobodu? Nikad. Zvali su ga iz Zvezde da dođe, nije došao. Kad je gledao neku utakmicu nekog srpskog tima? Veliki minusi…”, zaključio je Đorić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

STIGLA POTVRDA: Inter dogovorio potpise dve velike zvezde

Fudbaleri Intera na zanimljiv način osvojili su 20. naslov prvaka Italije, auveliko se razmišlja o sledećoj sezoni i obrani...

POVEZANE OBJAVE