Obradović nakon pobede: Ponosan sam

U 29. kolu Evrolige košarkaši Partizana su savladali Anadolu Efes rezultatom  97:84. Trener ekipe Željko Obradović bio je izuzetno zadovoljan prikazanom igrom svog tima.

– Došli smo ovde da igramo protiv tima koji je dvostruki prvak Evrope. Naravno da smo došli da poštovanjem i imali smo na umu da moramo da igramo skoro savršeno, ukoliko želimo da pobedimo. Utakmicu smo počeli veoma „lenjo“, lako su postizali poene, bilo je 23:6. Nekako smo se posle toga probudili i počeli da igramo. Verujem da smo odigrali veoma dobru utakmicu i veoma sam ponosan na svoje igrače, zato što smo pobedili protiv tima koji je evropski šampion i verujem da će se boriti da ostane u što boljem položaju. Verujem da niko ne bi voleo da igra sa njima u plej-ofu. Čestitke Efesu na svemu što radi poslednjih godina, treneru Atamanu i svim igračima i klubu. Konačno, još jednom se zahvaljujem mojim igračima koji su odigrali sjajnu utakmicu večeras, rekao je trener Obradović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POMALO NEOČEKIVANO: Zvezda Milana stavljena na transfer listu, cena – 30.000.000 evra!

Kako prenosi Gazeta delo sport, jedan od nosilaca igre Milana u prethodnih nekoliko sezona stavljen je na transfer listu. Ismael...

POVEZANE OBJAVE