KAP KOJA JE PRELILA ČAŠU: Verati nakon žestokih kritika odlučio da napusti PSŽ i da se vrati u Italiju!?

Marko Verati (30) ozbiljno razmišlja o tome da na kraju ove sezone napusti PSŽ, s obzirom na to da je nezadovoljan trenutnom situacijom u prvaku Francuske, javlja Kalčomerkato.

Spomenuti izvor navodi da se Verati našao na meti kritika navijača nakon eliminacije Parižana u osmini finala Lige šampiona od Bajerna. Italijanski veznjak odigrao je obe utakmice protiv Bajerna, koje su Nemci dobili 1:0 i 2:0.

Navodno, tenzije u svlačionici PSŽ-a su povećane s obzirom na to da je prvak Francuske ispao iz Lige šampiona, a brojni igrači su žestoko kritikovani među njima i Verati.

Omalenom Italijanu zasmetale su kritike na njegov račun, s obzirom na to da on smatra da je na svakoj utakmici dao sve od sebe. Zbog toga razmišlja da na kraju sezone napusti PSŽ.

Čelnici torinskog Juventusa pomno prate razvoj situacije, s obzirom na to već godinama žele dovesti Veratija u Torino, tvrdi Kalčomerkato.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NAKON SUKOBA SA VLAHOVIĆEM: Aleri dobija otkaz, poznat novi trener Juventusa!

Nakon što je Dušan Vlahović izrevoltiran izmenom napravio scenu na meču protiv Milana, o tome čitajte OVDE, Juventus je...

POVEZANE OBJAVE