NOVI KIKS: Pogodilo Zvezdino dete, Radnik slavio u Humskoj za beg sa poslednjeg mesta!

 U 27. kolu Superlige Srbije, fudbaleri Partizana su dočekali ekipu Radnika iz Surdulice. Gosti su bili bolji rezultatom 2:1.

Rano je poveo Radnik, do prednosti su stigli u 13. minutu golom Andrije Radulovića koji je dobio loptu u prostor, povukao kontru i rutinski savladao nemoćnog Popovića. U 16. minutu Fuseni Dijabate je pokušao da izjednači, ali nije baš imao idealan ugao i pogodio je stativu.

Pokušavali su Rikardo i Natho, ali nisu crno-beli uspeli da dođu do pogotka, a onda je usledio novi šok.Jokić je posle kornera bez većih problema savladao Popovića koji je katastrofalno reagovao i gosti su došli do prednosti od dva gola razlike.

U drugom poluvremenu je Partizan bio konkretniji, napadao je, a u 62. minutu Jokić je sapleo Rikarda činilo se na ivici šesnaesterca, ali su iz VAR sobe javili da je penal za Partizan koji je Natho promašio pa je rezultat ostao nepromenjen. Trudili su se crno-beli da postignu pogodak, Danilo Pantić je sa desne strane gađao donji desni ugao, ali pogodio spoljni deo mreže

U 75. minutu Andrija Pavlović iz peterca nije mogao da salvada golmana Radnika, pa onda greši i pravi faul u napadu. Ipak u 81. minutu crno-beli su uspeli da dođu do gola, Rikardo se veoma lepo snašao i prepolovio zaostatak svog tima.

Do kraja meča nije bilo mnogo šansi, pa je rezultat ostao nepromenjen.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ludnica u Njujorku, trener File osuo paljbu po sudijama: Video je da sam tražio tajm-aut (VIDEO)

Pored meča u Denveru, gde je Džamal Marej postigao koš za pobedu Denvera protiv Lejkersa, ništa manje luda završnica...

POVEZANE OBJAVE