IVANOVIĆ I KUZMIĆ IZNELI OČEKIVANJA PRED SC: Možemo do naših ciljeva

Košarkaši Crvene zvezde nakon poraza od Barselone u EVroligi sutra od 19 časova dočekuju podgorički Studentski centar u sklopu 22. kola regionalne ABA lige.

Utakmica ne dolazi u dobro vreme za crveno-bele, pošto se loša forma prelila i na rezultate u regionalnoj ligi, gde su zabeležena dva uzastopna poraza, od Cibone i u večitom derbiju protiv Partizana.

Trener Duško Ivanović je uporedio situaciju sa onom pred prethodni duel ova dva tima.

Da se ponovim, ali situacija je slična kao i pred naš prvi susret. Mali razmak između dve utakmice ne vidim kao najveći problem, već činjenicu da igramo protiv jedne odlične ekipe. Rekao sam i prilikom najave prve utakmice da imaju odličan odabir igrača, odlično su trenirani i vođeni. Igraju modernu, brzu košarku sa mnogo tranzicije i kontranapada, i tu moramo da ih zaustavimo jer su rezultatima pokazali da imaju kvalitet, rekao je Ivanović.

Iskusni centar Ognjen Kuzmić veruje da će u nastavku sezone uslediti bolji dani za njegov tim.

Očekuje nas zaista dobra ekipa. Pokazali su to i nekim dobrim pobedama u ABA ligi. Igraće bez pritiska, sve ostalo znamo. Igraju brzo, i na nama je da čvrstom igrom dobijemo tu utakmicu. Pozivam publiku da dođe i pruži nam podršku, nećemo biti kompletni, mnogo nam nedostaju neki igrači, ali i utakmicom u Barseloni pokazali smo da imamo kvalitet i da kompletni, uz period koji nam predstoji za treninge i dobar rad možemo do naših ciljeva. Idemo ipak utakmicu po utakmicu, izjavio je Kuzmić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real nemilosrdan protiv Baskonije na startu plejofa, Marinković solidan (VIDEO)

Košarkaši madridskog Reala savladali su u svom Vizink centru Baskoniju sa 90-74, u prvoj utakmici četvrtfinala Evrolige. Aktuelni šampion...

POVEZANE OBJAVE