DERBI D’ITALIA KOJI NE REŠAVA NIŠTA, ALI DONOSI MNOGO: Istorija, veliki rivalitet, Srbi na terenu i NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI!

Serija A je poslednjih nekoliko godina više nego uzbudljiva, iako trka za „skudeto“ ove sezone nije mnogo neizvesna.

Napoli je na prvoj poziciji, uz velikih +18 u odnosu na drugoplasirani Inter, a onda slede Lacio, Milan, Roma, Atalanta, Juventus…

Međutim, ono po čemu je fudbal na „Čizmi“ prepoznatljiv jesu i brojni derbiji, iako ne nose epitete „klasik“ ili „večiti“. Svakako su nezaboravni, a jedan od njih igra se upravo ovog vikenda, tačnije u nedelju, od 20:45 časova, na stadionu „Đuzepe Meaca“.

Derbi dela Lanterna (Đenova – Sampdorija), derbi dela Madonina (Milan – Inter), Derbi dela Kapitale (Lacio – Roma), Derbi dela Mole (Torino – Juventus), Derbi dela Skala (Kjevo i Verona), Derbi d’Italija (Inter – Juventus), Derbi del Sole (Roma – Napoli), Derbi del Apenino (Bolonja – Fiorentina), Derbi dve Sicilije (Palermo – Napoli), Derbi ostrva (Palermo – Katanija), Derbi delo Streto (Mesina – Ređina), Derbi del Emilija ( Bolonja – Parma), Derbi del Enca (Parma – Ređana)… Samo su neki od veliki italijanskih derbija, koji su kroz istoriju donosili nezaboravne priče, fudbalske legende, spektakularne preokrete i još bolje golove…

Sada je vreme za još jedan, odnosno Derbi d’Italija. Inter i Juventus su daleko od „skudeta“ ove sezone, ali znate kako kažu – derbi je derbi. Meč između Intera i Juventusa je 1967. godine poneo naziv Derbi Italije zahvaljujući novinaru Đaniju Breri, a iako mnogi nisu bili zadovoljni time – ostalo je tako do dana današnjeg.

Iako je od tada prošlo mnogo godina, iako su se smenjivali na tronu, menjali igrače, ovaj derbi je i dalje ostao jedan od najznačajnijih, ako ne i najznačajniji u istoriji italijanskog fudbala.

A, ove sezone, pored svih epiteta koje smo do sada nabrojali, krasi ga još nešto – dva Srbina na terenu, Filip Kostić i Dušan Vlahović, kao i vrhunska ponuda za online kladjenje i NAJVEĆE KVOTE koje vas čekaju na meridianbet.rs sajtu.

Sportska kladionica Meridian poznata je po širokoj ponudi, sjajnim kvotama i vrhunskim bonusima za kladjenje, a za ljubitelje italijanskog fudbala, pa inavijače Intera i Juventusa, stiže nekoliko zanimljivih igara:

PRVI STRELAC NA MEČU:

Anhel di Marija – kvota 13

Edin Džeko – kvota 7.40

Dušan Vlahović – kvota 8.80

Romelu Lukaku – kvota 6.20

IGRAČ ASISTENCIJA:

Federiko Kjeza, 2+ asistencija – kvota 11

Filip Kostić, 1+ asistencija – kvota 3.60

Manuel Lokateli, 1+ asistencija – kvota 8.60

IGRAČ GOLOVA:

Filip Kostić, 2+ gola – kvota 12

Edin Džeko, 1+ gol – kvota 3.60

Nikolo Barela, 2+ golova – kvota 12

Dušan Vlahović, 2+ golova – kvota 10

Naravno, kompletnu ponudu možete pronaći na OVOM LINKU, a nećemo zaboraviti ni “siguricu”, odnosno kvote za pobednika ovog duela. Ukoliko verujete da će Inter slaviti na svom terenu, iskoristite kvotu 2.00, a ako pak mislite da će Juventus biti taj koji će se radovati – tu je kvota 3.95.

Pre svega toga – registrujte se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, preuzmite 300 POKLON SPINOVA i još 100% SPORT BONUSA na prvi depozit i uživajte u italijanskom fudbalu!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ŠEK OŠTAR PREMA NBA ZVEZDI: Naučite me kako je zaradio 80 miliona za 55 utakmica

Sredinom aprila će u NBA ligi početi plej-in a potom i plej-of. Na zapadu se vodi velika borba Denvera, Oklahome...

POVEZANE OBJAVE