Ivanović izneo utiske nakon pobede

Košarkaši Crvene zvezde vratili su se na pobednički kolosek u ABA ligi večerašnjom pobedom protiv Studentskog centra u hali “Aleksandar Nikolić”, nakon dva vezana poraza, od Cibone i Partizana.

Svoje utiske nakon utakmice izneo je trener crveno-belih Duško Ivanović.

Odigrali smo veoma dobro protiv jedne izuzetno talentovane ekipe, koja igra brzu, modernu košarku i bori se. Da nismo imali pad koncentracije kod nekih igrača i u pojedinim momentima, da igramo malo za publiku, mislim da bi ovo bila kompletna utakmica. Te dve stvari su malo pokvarile utisak, ali borili smo se, imali smo želju, bili smo fokusirani i zadovoljan sam igrom, naročito jer smo igrali u tako kratkom periodu, istakao je Ivanović, koji se osvrnuo i na mali broj navijača.

Zahvalio bih se divnoj publici koja je došla u malom broju, ali to su pravi navijači. Treba doći i kada su malo lošije utakmice i kada se lošije igra, a ne samo kada su velike utakmice, izjavio je trener Zvezde.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Srpsko plivačko čudo blizu vize za Pariz!

Mladi srpski plivač Justin Cvetkov oborio je na mitingu u Ajndhovenu juniorski državni rekord (U17) u disciplini 100 metara...

POVEZANE OBJAVE