Mitrovića čeka duga suspenzija: Tvrdi se da tri meča nije dovoljno!

Fudbaleri Fiulama juče su poraženi u četvrtfinalu FA kupa od Mančester Junajteda, a u centru pažnje našao se srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović.

On je prvo postigao vodeći gol, ali je potom izrastao u najvećeg tragičara, kada je zbog oštrih prigovora nakon crvenog kartona Vilijana, i sam dobio isključenje i ostavio tim sa 9 igrača na terenu, pa je došlo do brzog preokreta.

Tu međutim nije kraj drami. Mitrović je i dalje tema u tamošnjim medijima i fudbalskim krugovima, a večeras se saopštenjem oglasila tamošnja fudbalska asicijacija, koja smatra da Mitrović treba da bude kažnjen sa više od tri utakmice neigranja, što je standardna kazna.

Fudbalska asocijacija tvrdi da standardna kazna koja bi se inače odnosila na Mitrovića za isključenje za nasilno ponašanje prema sudiji je nedovoljna. Mitrovićevo ponašanje i jezik su bili neprimereni, uvredljivi i preteći i zbog toga je isključen, preneo je “Skajsport”.

Fudbalska asocijacija tereti i trenera Marka Silvu za nekoliko prekršaja, kao i sam klub jer nije obezbedio adekvatno ponašanje svojih članova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

GOTOVO: Ibrahimović izabrao, on će biti novi trener Milana!

Kako prenosi Tutosport, Zlatan Ibrahimović je izabrao ko će biti novi trener Milana. Italijanski list tvrdi da je popularni Ibra...

POVEZANE OBJAVE