Piksi otrkio: On više neće igrati za reprezentaciju Srbije

Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković najavio je start kvalifikacija pred EURO za plasman u Nemačku 2024. godine.

Selektor Srbije je obavestio javnost da golman Sevilje Marko Dmitrović neće biti deo reprezentacije.

-Ovo je odluka iznad koje ja stojim. Igrači znaju da sam otvoren i korektan, da tu nema ljutnje. Pratili smo minutažu i formu, ova grupa igrača je najpotrebnije što u ovom momentu nam treba protiv Litvanije i Crne Gore. U planu je bio poziv Kovačeviću, ali nismo želeli da rizikujemo jer papirologija nije završena. Da li će biti danas, sutra ili za 10 dana to ne znamo. 

Golman Marko Dmitrović je rekao zbogom nacionalnom timu, prema rečima selektora Stojkovića

Što se tiče Dmitrovića, ona nas je obavestio da neće igrati za reprezentaciju, da želi da se posveti klupskim obavezama. To je njegova odluka, pretpostavljam da se bori za mesto da bude broj 1 na golu Sevilje i smatra da imamo dosta mladih golmana kojima treba pružiti šansu, nema nikakvih priča da se nešto pravi što nema veze sa istinom. Hvala mu za ove godine zajedničkog rada i nastavljamo dalje.

Srbija će na startu kvalifikacija igrati na Marakani u petak od 20.45 protiv Litvanije, a tri dana kasnije u Podgorici gostuje Crnoj Gori.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda značajno oslabljena u Madridu

Košarkaši Crvene zvezde u petak igraju meč protiv Real Madrida u okviru 32. kola Evrolige. Crveno-beli u meč sa liderom...

POVEZANE OBJAVE