ZVEZDA ODGOVORILA PETROVIĆU: U međuvremenu, uspeli smo da saznamo kako se Franjo “prisetio” svega

Veliku buru danas je podigao legendarni hrvatski centar Franjo Arapović izjavom da je Crvena zvezda 2014. godine kupila od Cibone mesto u Evroligi.

Ubrzo je usledio i odgovor iz srpskog kluba, koji su pomenuli tadašnje funkcionere zagrebačkog kluba, između ostalih navevši i Acu Petrovića, aktuelnog vršioca dužnosti selektora hrvatske košarkaške reprezentacije.

Ipak, usledio je potom i odgovor ovog košarkaškog radnika, koji je istakao da tada nije bio ni blizu Ciiboni – u čijem spašavanju je uzgred ovog leta preuzeo veliku odgovornost.

Sada, međutim, iz Zvezde tvrde da su ipak izneli tačne tvrdnje, pa su naveli da “u prilog tome dostavljaju precizne podatke”:

U vreme F4 ABA lige u Beogradu funkciju predsednika kluba obavljao je Ivica Lovrić, a od 30.06.2014. godine bez ikakvih ovlašćenja do imenovanja Ace Petrovića.

Aleksandar Petrović, zvanično sa funkcijom se vratio u KK Cibona 04.08.2014.godine u ulozi sportskog direktora kluba na poziv nekadašnjeg gradonačelnika Zagreba Milana Bandića, a službeno je postao i predsednik kluba na Vanrednoj Skupštini kluba 29.09.2014.godine, naveli su iz kluba, pa poručili:

Zato najlepše molimo naše sportske prijatelje iz Zagreba da se prvo lepo dogovore, sa kime smo to mi mogli i kada da imamo sastanak i ručak u Ljubljani za početak, i kako smo to mogli mimo Evrolige da napravimo bilo kakav dogovor?

U međuvremenu, uspeli i da saznamo kako se Franjo uz pomoć dvojice drugara “prisetio” svega pre dva dana, a prošlo je 10 godina …Jedino što su zaboravili da mu jave je da odustajanjem KK Cibona, mesto u elitnom takmičenju prvo vraćeno Evroligi, pa je ta organizacija odlučila da predstavnik u takmičenju bude prvoplasirani u regularnom delu sezone – KK Crvena zvezda, i to dva meseca kasnije!

Zato očekujemo da će na ovakve neistinite izjave reagovati i Evroliga organizator takmičenja, jer KK Crvena zvezda ne želi na bilo koji način više da učestvuje u ovom blatu koje neki drugi kreiraju, stoji u saopštenju.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznati termini utakmica četvrtfinala Kupa Srbije

U sredu 10. aprila, igraju se mečevi četvrtfinala Kupa Srbije, a sada su poznati i termini svih utakmica. Svi mečevi...

POVEZANE OBJAVE