Lepe vesti za Zvezdu pred susret sa Baskonijom!

U okviru 30. kola Evrolige košarkaši Crvene zvezde će dočekati ekipu Baskonije. Pred oivaj susret stigle su lepe vesti za crveno-bele.

Naime, u tim se vraćaju Nemanja Nedović i Ognjen Dobrić nakon što su imali probleme sa povredama. Trener srpskog kluba, Duško Ivanović je izneo očekivanja pred ovaj susret.

– Baskonija je najbolja u napadu i najbolja u asistencijama. Izuzetna napadačka ekipa koja ima izuzetan talenat i atlete. Vrlo efikasan tim i moramo da odigramo izuzetno dobru odbranu, što će biti veoma teško. Mi svaku utakmicu igramo da dobijemo, rekao je Ivanović.

Na pitanje da li se vraćaju Nedović i Dobrićm Ivanović je istakao:

– Dobro je. Mislim da će i Nemanja i Ognjen moći da igraju.

Ivanović je neko ko vrlo dobro poznaje sam klub i okruženje. Najbolje godine svoje trenerske karijere proveo je upravo u Baskoniji.

– Ostala je ista filozofija. Bio sam tamo dosta godina. To je moj klub, grad, sve… Filozofija je ostala ista. Oni svake godine menjaju igrače, dovode malo nepoznate igrače za Evropu sa puno talenata, atlete… Igraju izuzetno modernu košarku. Ljudi u klubu su isti, filozofija je ista, treneri se menjaju, naveo je.

Španski tim se bori za Top 8 Evrolige i biće im vrlo važno da trijumfuju u Beogradu.

– Ne gledam Baskoniju. Gledam nas i dokle god budemo imali šanse iako su male, male, male… Mi ćemo pokušati da budu velike.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE