ARGENTINAC POBESNEO: Dibala će tužiti Juventus za VRTOGLAVU svotu novca!?

Najbolji igrač Rome Paulo Dibala (29) odlučio je da tuži svoj nekadašnji klub Juventus za više od 50 miliona evra, javlja Coriere dela Sere.

Argentinac se iz Juventusa preselio u Romu nakon što mu ‘Stara dama’ nije ponudila novi ugovor iako su se bili sve dogovorili.

Prema pisanju ranije spomenutog izvora, Dibala i njegovi predstavnici pripremaju dve tužbe protiv Juventusa.

Jedna se fokusira na dug od 3.7 miliona evra zaostalih primanja za 2021., a druga na neispunjavanje već dogovorenog novog ugovora.

Dibalin advokat Luka Ferrari navodno je rekao tužiocu Mariju Bendoniju 28. februara da su se Juventus i njegov klijent složili s novim ugovorom u svim ključnim elementima: ugovor na pet godina vredan 9.2 miliona evra po sezoni. Nakon toga Juventus je odustao.

Mislim da će Dibala Juventus tužiti dva puta. Prva tužba odnosiće se na neispunjavanje dogovorenog novog ugovora, a druga na obaveze iz starog ugovora koje je imao potpisane, kazao je Ferrari.

Drugim rečima, Dibala ne samo da će tužiti Juve za 3.7 miliona eva ako ne plati do aprila nego će tražiti još 50 miliona evra, kolika je razlika između dogovora koji je postigao s Juveom i trogodišnjeg ugovora koji je letos potpisao s Romom.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pilić: Đoković i Ivanišević su se zasitili jedan drugog

Legendarni Nikola Pilić, prokomentarisao je raskid saradnje svetskog broja jedan Novaka Đokovića sa Goranom Ivaniševićem. - Radili su par godina i...

POVEZANE OBJAVE