OVO JE NOĆ ZA KOŠARKU I NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI: Isprati košarkaški spektakl, istraži ponudu u Meridianu i sastavi dobitni tiket!

Meridian je razvio veliki broj igara za učinak igrača u Evroligi i NBA ligi – iskoristi ih!

Kraj marta i april donose nam mnogo uzbudljivih sportskih događaja, kao i veliku borbu za najviši plasman u domaćim ligama, kao i u Ligi šampiona, Ligi Evrope i nesumnjivo – Evroligi i NBA ligi.

Ovog četvrtka opredelili smo se za košarku, jer nas čeka više nego uzbudljiva završnica regularnog dela Evrolige, dok je u NBA sada već standardno – svake noći pravi košarkaški spektakl!

U to ime – sportska kladionica Meridian pripremila je odličnu ponudu za kladjenje, a pored standardne ponude i igara na pobednika mečeva, za one iskusnije – tu je i ponuda za UČINAK IGRAČA!

Ovo košarkaško veče otvaraju Crvena zvezda Meridianbet i Baskonija, a nešto kasnije na parket će Panatinaikos i Barselona, te Alba i Eges, kao i Lion i Makabi.

Za noćne ptice – tu je, naravno, NBA, a program Orlando Medžik I Njujork Niksi, zatim Bruklin Netsi I Klivlend, pa Nju Orleans i Šarlot, pa tako gotovo sve do jutra.

Jasno je da nas čeka pravi košarkaški spektakl i definitivno ne smete propustiti ovu priliku da pojačate vaš tiket nekim od zanimljivih igara.

Evo šta nas to čeka u ponudi Meridiana:

CRVENA ZVEZDA MERIDIANBET – BASKONIJA:

IGRAČ POENA:

Filip Petrušev, 19+ poena – kvota 1.90

Nemanja Nedović, 21+ poena – kvota 3.80

IGRAČ POSTIGNUTIH TROJKI:

Luka Vildoza, 5+ trojki – kvota 8.00

Fakundo Kampaco, 6+ trojki – kvota 8.00

ORLANDO MEDŽIK – NJUJORK NIKSI

IGRAČ POENA:

Mičel Robinson, 16+ poena – kvota 6.60

Geri HAris, 14+ poena – kvota 3.50

IGRAČ ASISTENCIJA:

Mičel Robinson, 3+ asistencija – kvota 6.20

Franc Vagner, 7+ asistencija – kvota 6.00

Naravno, pre toga – potrebno je da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i preuzmete BONUS DOBRODOŠLICE u vidu 300 POKLON SPINOVA i 100% SPORT BONUSA na prvi depozit.

Dakle, ovo je noć za košarku, kladjenje i dobitne tikete! Sve vas čeka na jednom mestu – meridianbet.rs.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Milutinov se ne obazire na zvižduke: Hvala Partizanu!

Košarkaši Olimpijakosa savladali su Partizan, a srpski reprezentativac Nikola Milutinov je bio uz grčki tim ali nije igrao...

POVEZANE OBJAVE