Čukarički želi Zvezdinog velikog talenta!

Sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević istakao je za klupski sajt da će ovaj tim sigurno igrati Evropu te da im drugo mesto u Superligi Srbije nije prioritet.

– Čukarički će sigurno igrati Evropu, a koji ćemo biti nije realno sada da se priča. Nisam zadovoljan (trenutnom) formom, ali jesam rezultatima i glavama igrača, jer su u nekim utakmicama pravili preokrete, rekao je Matijašević za klupski sajt i dodao:

– Nije nam prioritet drugo mesto. Voleo bih neke stvari da se dese, ali moram da budem realan.

Po njegovim rečima, TSC igra najlepši fudbal trenutno.

– Upakovani su kao tim i zaslužuju da budu drugi. Ne mogu da lažem, to je iskreno, nadam se da mi sa iskustvom i individualnim kvalitetom možemo nešto više da uradimo. TSC timski odskače, a mi imamo iskustvom, dugo smo na okupu, igramo već godinama Evropu, rekao je Matijašević.

Matijašević je naveo da je “neminovno” da će još biti odlazaka iz kluba.

– Ljudi pričaju o budžetima i zaradi Čukaričkog, ali mi od FSS imamo sve ukupno 400-500 hiljada evra, a budžet nam je 4,5 miliona. To je velika razlika. Ovde ništa ne kasni, a moramo da napravimo taj budžet. Zato i težimo da izborimo plasman u Evropu, a potom i da napravimo tih četiri miliona preko transfera, rekao je Matijašević.

On je kazao i da dolazak novih igrača zavisi od odlazaka i dodao da će klub možda i vratiti neke igrače sa pozajmice.

– Planiramo otkup Lučića, Badamosija i Sisoka, to nam je prioritet do kraja maja. Za neke od njih već imamo i ponude…, rekao je Matijašević.

Do sada je rekordna prodaja Čukaričkog bila tri miliona evra, a Matijašević veruje da ta cifra može da se poveća možda već na leto.

– Ako Crvena zvezda i Partizan budu počeli da prodaju igrače za 10-15 miliona onda će i nama biti lakše, ne mislim tu samo na Čukarički, već i na TSC, Vojvodinu i ostale, rekao je on.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Srpsko plivačko čudo blizu vize za Pariz!

Mladi srpski plivač Justin Cvetkov oborio je na mitingu u Ajndhovenu juniorski državni rekord (U17) u disciplini 100 metara...

POVEZANE OBJAVE