Marinković o Zvezdi: Isekli su nas Kampacovom ludom energijom!

Košarkaši Crvene zvezde savladali su ekipu Baskonije u okviru 30. kola Evrolige. Srpski reprezentativac i košarkaš Baskonije Vanja Marinković je izneo utiske nakon meča.

Znali smo da će odigrati dobro, kod kuće su, vratili su im se Nedović i Dobrić. Zaustavili su nas. U prvom poluvremenu, pogotovu u prvoj četvrtini još i nekako smo se držali, ali u drugoj su nas potpuno isekli sa Kampacom koji je igrao “deny” na plejmejkerima. Pa onda hala, publika, Kampaco koji daje neku ludu energiju odbrani… Pali smo i to je to. Ostaje nam da dobijemo još tri utakmice kako bi ušli među osam najboljih, rekao je Marinković za Mocart sport.

 Baskonija sa polovičnim učinkom 15-15 još u dobroj poziciji, ali praktično više nema prava na grešku.

Naredna tri susreta igramo kod kuće protiv Albe, Fenerbahčea i Asvela. Ako te tri prilike ne iskoristimo, onda ne treba ni da uđemo u plej-of, ističe Vanja Marinković.

O učešću srpskih klubova Zvezde i Partizana u Evroligi, Marinković je kazao:

Odlično su se pokazali. Zvezda je imala pad posle Žalgirisa, ali normalno je imati uspone i padove tokom sezone. Partizan igra dobro, ali imali su i oni loš period krajem godine, kada su gubili neizvesne završnice. Sada su se i oni digli. Tako je sa svim klubovima. Mi smo bili prvi na tabeli krajem godine, sada smo na ivici da uđemo u osam. Zvezda još ima šanse da se domogne plej-ofa, Partizan je kao i mi – sve je na njima. Igraju tri teške utakmice kod kuće i videćemo šta će biti.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ABA LIGA NAJAVILA POLUFINALE: Mega na Zvezdu, postavili jedno pitanje pred okršaj

Košarkaši Mege plasirali su se u polufinale ABA lige. I to nakon dve ubedljive pobede protiv Cedevita Olimpije. Sada im je...

POVEZANE OBJAVE