Novi Pazar predstavio trenera!

Fudbalski klub Novi Pazar danas je predstavio novog trenera. U pitanju je Davor Berber, koji je sa tim klubom pre dve godine izborio opstanak u Super ligi Srbije.

– Vratio sam se na mesto uspeha. Drago mi je da su ljudi prepoznali moj prethodni rad. Došli smo u situaciju da pričamo o borbi za izlazak u Evropu. Smatram da ova grupa igrača ima kvalitet za kontinuitet dobrih rezultata. Nadam se da od njih mogu da izvučem maksimum, rekao je Berber.

On je prokomentarisao trenutni momenat u klubu, s obzirom da je posle napada grupe navijača u restoranu kapiten i golman Filip Kljajić napustio Novi Pazar.

Potom se povukao i počasni predsednik Rasim Ljajić, kao i trener Feđa Dudić, koji je trebalo da preuzme ekipu posle odlaska Aleksandra Stankovića.

Mi smo sportisti, koncentrisani smo na teren. Na sastanku sa igračima uverio sam se da su spremni da ‘grizu’ i dalje, do istorijskog uspeha i plasmana na evroscenu, naveo je Berber.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Incident na kraju meča u Istanbulu: Obradović terao igrače u svlačionicu, najvijači gađali loptom Dialoa! (VIDEO)

Na kraju meča u Istanbulu, u kojem je Fenerbahče savladao Monako, dogodio se incident između igrača Monaka i navijača...

POVEZANE OBJAVE