Novi Pazar zakazao promociju novog trenera

Fudbalskli klub Novi Pazar zakazao je za danas promociju novog trenera ekipe.

Pazarci su u sredu ostali bez predsednika, kapitena i nesuđenog trenera Feđe Dudića, nakon napada na kapitena i golmana Filipa Kljajića.

-U 15.00 časova u petak fudbalere Novog Pazara očekuje prvi trening na Atletskom stadionu sa novim stručnim štabom, koji će ujedno biti i predstavljen javnosti.
Ovim putem pozivamo vernu publiku i iskrene navijače koji su brojniji od pojedinaca koji narušavaju ugled kluba, da pruže podršku fudbalerima i stručnom štabu u ovim trenucima, kako bi svi zajedno u predstojećoj borbi u daljem takmičenju – pre svega odbranili čast i ugled kluba i tako pokazali da zajedno možemo sve.

-Navijači Novog Pazara moraju da budu svesni da je igračima njihova podrška potrebna. Navikli smo navijače koji pružaju podršku i kada je dobro i kada je loše, FK Novi Pazar se voli do kraja života. Zato dođi i daj podršku, pomozimo da klub opstane, stoji u saopštenju Novog Pazara.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ćavi otkazao trening Barselone: Kakva je atmosfera u Barsi nakon ispadanje iz LŠ!?

Trener Barselone Ćavi Ernandes otkazao je današnji trening. Ćavi je zajedno sa članovima stručnog štaba odlučio da timu da dan...

POVEZANE OBJAVE