F4 REGIONALNE LIGE: Novi Beograd spreman za odbranu trona na svom bazenu

Tokom ovog vikenda biće održan završni turnir regionalne lige u vaterpolu.

Aktuelni šampion Novi Beograd je i domaćin takmičenja. Prvoplasirani su sa svih 11 pobeda iz ligaškog dela i dočekuju Jug iz Dubrovnika.

Kragujevački Radnički će igrati protiv Jadrana iz Splita.

Nakon utakmice Lige šampiona protiv Marseja u utorak koju smo dobili, svi treninzi bili su usmereni na priprmu duela sa Jugom. Očekujemo izuzetno zanimljiv meč protiv vrhunske ekipe kakva je Jug. Deceniju unazad oni imaju veoma ozbiljnu ulogu ne samo u regionu već i u Evropi. Očekujem zaista veliku borbu i verujem da ukoliko mi pružima naš maksimum u ovom trenutku možemo da se nadamo dobrom rezultatu. Izuzetno respektujemo ekipu Juga, ali verujemo i u svoje snage i nadamo se da ćemo uspeti da se plasiramo u fnale, rekao je trener Novog Beograda Živko Gocić na zajedničkoj konferenciji trenera i kapitena učesnika F4.

Veliko mi je zadovoljstvo što igramo na našem bazenu. Želimo da ostvarimo isti rezultat kao i prošle godine. Naš protivnik u polufinalu je jedna izuzetna ekipa. Dobro poznajemo Jug, jer smo već odmeravali snage ove sezone, tako da neće biti nekih noviteta i tajni. Onaj ko bude skoncetrisaniji i smireniji u tim ključnim trenucima utakmice izboriće plasman u finale, rekao je kapiten ekipe Dušan Mandić.

Radnički i Jadran se sastaju danas od 18 sati dok od 20 sati na plivalište izlaze Novi Beograd i Jug.

Foto: VK Novi Beograd

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE