PARTIZANU NE IDE: CSKA lako do pobede u Humskoj!

Fudbaleri Partizana, izgubili su od bugarskog CSKA 1948 iz Sofije sa 2:0 u prijateljskom duelu. Crno – beli su odigrali ovaj susret bez prisustva publike u Humskoj i nisu uspeli da slave igrajući u izmenjenom sastavu.

Najbolju priliku u 16. minutu imao je CSKA ali je intervenisao Stevanović. Kasnije je Trifunović bio neprecizan. On je kasnije i požuteo u ekipi crno – belih.

Gosti iz Sofije su poveli u 34. minutu golom Dikova. Sa tim pogotkom se otišlo na odmor nakon što Pantić nije pogodio iz slobodnjaka u nadoknadi prvog dela.

Bugarska ekipa je od 54. minuta vodila sa 2:0. Strelac je bio Dikov. Pre toga je Jović propustio šansu za 1:1. Izabranici Igora Duljaja do kraja meča nisu uspeli da postignu bar gol. Šef Partizanove struke je ukazao poverenje omladincima poslavši u 65. minutu Nikolića i Aćimovića na teren.

Partizan je meč počeo u postavi: Stevanović, Šehović, Marković, Urošević, Živković (od 65′ Aćimović), Fejsa, Taore, Pantić, Trifunović, Jović (od 65′ Nikolić) i Pavlović.

CSKA 1948 igrao je u početnih 11: Ganev, Aleksandrov, Petrov, Pereira, Čočev, Daskalov, Karagaren, Angelov (od 58′ Oktavio), Dosantos, Dikov i Marin

Posle reprezentativne pauze, crno – beli gostuju 1. aprila Vojvodini od 20 časova.

Foto: FK Partizan / Sandić foto

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE