Tuhel jasan: Hoću sve trofeje do kraja sezone!

Fudalski klub Bajern Minhen je danas predstavio novog trenera. Kao što je već poznato na klupu ovog kluba će sestri Tomas Tuhel. On je potpisao ugovor do 2025. godine.

– Tajming je bio veoma iznenađujući, nisam ni najmanje očekivao, jer nije bilo nekih kontakata. Verovao sam da ću svoju karijeru nastaviti u inostranstvu. Prvi intervju sa Bajernom imao sam u utorak uveče. Veličina izazova koja je ispred mene bila je odlučujući faktor i zato je ovo baš ono što sam želeo. Ranije sam bio u kontaktu sa Bajernom, želeo sam da dođem, ali nikada nisam želeo da se namećem. Sada se sve odigralo prebrzo, ovo je top solucija za mene, rekao je Tuhel.

Tuhel će sa ekipom početi da radi u ponedeljak, ali će tek od srede imati na okupu sve igrače, posle reprezentativne pauze. 

– Nemamo mnogo vremena. Verovatno da neću videti sve igrače do četvrtka, petka. Ali, važno je da smo u igri za sve trofeje, međutim, detalji će odlučivati, kao i uvek. I dalje nemam predstavu šta me sve čeka, ali sam spreman i optimističan i jedva čekam. Želim da se borimo za sve trofeje, istakao je Tuhel. 

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Srbija na korak od novog predstavnika u ABA ligi posle “čuda”! (VIDEO)

Košarkaši Vojvodine plasirali su se u finale ABA 2 lige pošto su uspeli da nadoknade zaostatak od čak 18...

POVEZANE OBJAVE