BIVŠI FUDBALER PARTIZANA PRED DUEL SA SRBIJOM: Siguran sam da uz napadački kvalitet možemo da im ugrozimo gol

Fudbalske reprezentacije Srbie i Crne Gore sutra će, posle pobeda u prvom kolu, odigrati u Podgorici utakmicu za prvo mesto u grupi G kvalifikacija za prvenstvo Evrope naredne godine.

Za selekciju naših komšija nastupa i veliki broj bivših i sadašnji igrača srpskih večitih rivala Crvene zvezde i Partizana, a među najvećim uzdanicama je i Stefan Savić, aktuelni štoper Atletiko Madrida, a nekada beogradskih crno-belih, Mančester Sitija i Fiorentine. On je u prvom kolu protiv Bugara u Razgradu direktno, intervencijom sa gol linije, sačuvao sva tri boda u završnici utakmice.

Mnogo je lakše prići ovom meču nakon trijumfa u Razgradu. Bilo je bitno da na pravi način počnemo kvalifikacije. Atmosfera je bolja, timski duh je na većem nivou. Pomoći će nam svakako pred ovu utakmicu, izneo je Savić svoje utiske o atmosferi posle pobede, pa govorio o očekivanjima pred sutrašnji duel sa Srbijom.

Kad izađem na teren ne gledam da li mi je neko iz porodice na terenu ili nije. Za mene je to samo protivnik i pokušaću na sve moguće načine prvo da zaustavim njihov potencijal koji imaju u napadu i da pokušamo da ne primamo gol, a siguran sam da uz napadački kvalitet koji imamo, možemo i njihov gol ugroziti, smatra štoper madridskog Atletika.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA LIGA: Sjajna partija Jovića nije krunisana,Boston vratio prednost (VIDEO)

Osim duela Denvera i LA Lejkersa, sinoć su se igrala još tri meča prve runde plej-ofa NBA lige. Oklahoma je...

POVEZANE OBJAVE