DONEO POBEDU NAD BUGARSKOM: Krstović se pred duel sa Srbijom prisetio njegovog tretmana u Zvezdi

Nikola Krstoić je kao veliki potencijal iz Zete doveden u Zvezdu, ali nije uspeo da se nametne u redovima srpskog šampiona, iako mu je šansu, pre svih, pružio Dejan Stanković.

Nakon odlaska iz redova crveno-belih procvetao je u Dunajskoj Sredi, gde nemilice trese mreže, a niz golova je nastavio i na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Bugarske, kada je njegov pogodak bio odlučujuć.

On se u izjavi za Sportal prisetio perioda provedenog u redovima crveno-belih.

Priliku sam imao, nisam je iskoristio. Da se ne ponavljam po hiljaditi put, Zvezda je moj omiljeni klub. Ponikao sam u Zeti, ali je Crvena zvezda ono što volim od malena. Dala mi je onoliko koliko sam zasluživao. Šta da radimo, idemo dalje, nekada ću se vratiti i pokazati ono što želim i mogu, a to je najbitnije, rekao je Krstović.

Potom je prokomentarisao reprezentaciju Srbije, sa kojom se njegov nacionalni tim sutra u Podgorici sastaje u drugom kolu grupe G kvalifikacija za EURO.

Šta reći za ekipu koja je kvalifikacije za Svetsko prvenstvo završila bez poraza i to prva u grupi sa moćnim Portugalom. Igrali su Mundijal, radi se o fantastičnoj reprezentaciji koja može da igra sa svim timovima podjednako. Imam stvarno lepe reči o srpskoj reprezentaciji, ocenio je mladi napadač.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ovo nije san – registruj se i opremi stan!

Registruj se i opremi stan! Nije san – registruj se i opremi svoj stan! Poslednjih meseci glavna tema u javnosti jeste...

POVEZANE OBJAVE