MERIDIAN APLIKACIJA TI DONOSI – 5% bonusa za nedobitne tikete!

Proleće je stiglo – vreme je za bonuse!

Da li ste spremni za prolećno iznenađenje?

Sve korisnike Meridianbet mobilne aplikacije očekuje neverovatna prilika za dobijanje dodatnih sredstava za online klađenje!

Da biste iskoristili ovaj bonus, sve što treba da uradite je da preuzmete Meridianbet aplikaciju i odigrate svoj tiket. U slučaju da vaš tiket bude nedobitan – automatski dobijate bonus od 5% na ukupni iznos uloženih sredstava!

Ovo je sjajna prilika da povećate svoje šanse za dobitak i da uživate u kvalitetnom iskustvu klađenja putem Meridianbet aplikacije. Sada možete igrati bez ikakve brige, jer u slučaju da vaš tiket ne prođe, ipak ćete dobiti 5% bonusa na uložena sredstva!

Preuzmite Meridianbet.rs aplikaciju danas i iskoristite ovu sjajnu ponudu. Ne propustite priliku da povećate svoje dobitke i uživate u vrhunskom iskustvu klađenja!

U promociji učestvuju isključivo tiketi odigrani putem Meridianbet Android, iOs ili Huawei aplikacije.

Tiketi koji stiču pravo na dodatni bonus treba da sadrže minimalan broj parova – 4, uz minimalnu kvotu po paru – 1.5 i minimalna uplata po tiketu je 100 RSD.

Obračunski period za tikete je svakog dana od 00:01 do 23:59.

Tiketi koji ulaze u konkurenciju za bonus treba da budu uplaćeni i rezultovani istog dana. Bonus se uplaćuje automatski, na bonus račun igrača, sledećeg dana do 14 časova.

Bonus se može iskoristiti za sportsko klađenje, igre sa brojevima ili na odgovarajućim igrama iz sekcije virtuali.

Ne propustite ovu sjajnu priliku da povećate svoje dobitke i istovremeno uživate u besprekornom iskustvu klađenja putem Meridianbet aplikacije.

Preuzmite aplikaciju sada i iskoristite ovaj neverovatan bonus!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Sjajne vesti za Real pred meč sa Bajernom!

Kako je danas izjavio trener Reala Karlo Anćeloti, golman Real Madrida Tibo Kurtoa, odsutan sa terena više od osam...

POVEZANE OBJAVE