Obradović govorio o Barseloni i najvećim pretnjama: Ekipa pravljena da ode na F4

Košarkaši Partizana su na veoma dobrom putu da se domognu četvrtfinala Evrolige, a na tom putu će već sutra igrati protiv Barselone u grotlu Arene.

To će im biti već treća utakmica u svega pet dana, nakon velike pobede protiv Olimpijakosa u petak, kao i juče protiv Cedevita Olimpije u neizvesnoj završnici u sklopu regionalne lige.

Svoja očekivanja pred sutrašnji meč izneo je trener crno-belih Željko Obradović.

Jedan trening i sutra pre podne. Probali smo da prođemo kroz najbitnije stvari za njihovu igru bez nekog velikog posmatranje njihovog ‘plejbuka’ što mislim da nije moguće u ovom trenutku. Ali znamo ih, već smo igrali protiv Barselone i znamo koji kvalitet imaju. To je ekipa napravljena da ode na fajnal for i verovatno da proba da osvoji Evroligu. Igraju timski, igraju izuzetno čvrstu odbranu, rekao je Obradović, pa posebno apostrofirao bivšeg igrača crno-belih:

Ključni igrač u toj odbrani je sigurno Jan Veseli kada je na petici. Agresivnost na lopti kreće od bekova po celom terenu. Satoranski koji se vratio iz NBA posle šest godina i igra izvanredno, da ne pominjem igrače na pozicijama dva i tri. Oni su tim koja je lider Evrolige po procentu uspešnosti u šutu za tri poena tako da su to neke osnovne stvari. Probali smo na njihovu igru da reagujemo sada na treningu i videćemo kako će to sutra da izgleda. Potrebna nam je pamet i energija na nivou utakmice protiv Olimpijakosa, analizirao je narednog protivnika trener Partizana.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE