SRBIJA JOŠ NE ZNA ZA PORAZ: “Orlovi” tek treći put protiv “Sokolova”, navijamo za novu pobedu!

Srbija igra drugu utakmicu kvalifikacija za EURO 2024, a Meridian donosi spektakularan bonus!

Litvanija je „pala“, na redu je Crna Gora!

Do pre par godina „Orlove“ i „Sokolove“ gledali smo u istom dresu, ali to je bilo neko drugo vreme. U međuvremenu, videli smo dva međusobna duela dveju selekcija, oba sada već davne 2018. godine i u oba je slavila Srbija.

Prvi put rezultatom 2:0, a drugi put 2:1 i to u Beogradu. Koji rezultat možemo da očekujemo ove večeri? Da li će Orlovi uspeti da obezbede učešće na EURO 2024 prvi put još od 2000. godine?

Pitanja je mnogo, a možda jedini odgovore zna selektor Srbije, Dragan Stojković Piksi.

Ono što ga možda brine jeste izostanak Filipa Kostića i Nemanje Gudelja, ali evidentno je da su „Orlovi“ u sjajnom raspoloženju.

Shodno tome, važe za favorita, a tako je i ako pitate bukmejkere Meridiana. Kvota na pobedu Srbije je 1.85, kvota na pobedu Crne Gore je 4.80, dok je kvota na ne tako popularni iks 3.55.

Ali, to nije sve.

Ponuda dana stiže iz Meridiana: ekskluzivna promocija za sve koji se registruju na meridianbet.rs sajt – svako ko danas otvori nalog na zvaničnom sajtu ili putem mobilne aplikacije dobija BONUS OD 2.000 RSD ZA ONLINE KLAĐENJE, bez ikakvih uslova! Ovo je sjajna prilika da unapredite svoje navijanje i učinite ga još uzbudljivijim.

Sve što je potrebno da uradite je da prilikom registracije unesete promo kod ORLOVI i na vaš nalog će odmah biti uplaćeno 300 besplatnih spinova na igri White Wild Whale, dok će bonus od 2.000 RSD stići narednog dana do 14 časova.

Nije potrebno da uplatite depozit kako biste osvojili ovaj fantastičan bonus. Ali, važno je da znate da bonus 2.000 RSD važi samo danas i zato brže – bolje pravac meridianbet.rs!

Jer, tamo vas čeka i vrhunska ponuda i SPECIJAL IGARA:

Slobodan udarac – kvota 20

Gol glavom – kvota 5.00

Autogol – kvota 20

Penal – kvota 8.00

Rezervni igrač daje gol – kvota 3.00

Navijajmo za Orlove, navijajmo za Srbiju! Iskoristite ekskluzivnu ponudu na meridianbet.rs sajtu – hajde da zajedno slavimo uspeh naše reprezentacije i učinimo ovaj petak nezaboravnim danom za sve navijače Srbije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE