SUPER JE DAN ZA SUPER UTORAK BONUS – Spremi se da sutra u 13 časova preuzmeš NAJJAČI POKLON!

Vernost se isplati – to zna svako ko ima otvoren nalog na meridianbet.rs sajtu

Nova nedelja, nova tura poklona! Tako je uvek, ako ste deo Meridian tima. Svi korisnici online sajta ili mobilne aplikacije, svakog utorka dobijaju posebnu nagradu – tačno u 13 časova!

SUPER UTORAK ponovo stiže i donosi veliko iznenađenje. Bonus možda čeka baš tebe i zato, ne zaboravi da sutra proveriš svoj nalog.

Uloguj se svakog utorka, tačno u 13 časova, na svoj nalog i pogledaj da li ti je ovaj SUPER UTORAK doneo fantastičan bonus.

Pravila za SUPER UTORAK BONUS:

* bonus je potrebno iskoristiti na tikete sa minimum jednim parom i minimalnom kvotom 1.25 po paru.

* maksimalna isplata po tiketu je 30.000 RSD

* trajanje bonusa je dva dana

BONUS VEST: Vlasnik si Visa, Dina, Maestro ili Master Card kartice? Odlično! Spreman si da uskočiš u vrhunsku prolećnu avanturu – sve što je potrebno da uradiš je da uz pomoć platne kartice deponuješ novac na svoj Meridianbet korisnički nalog i možeš da osvojiš iPhone 14 PRO!

Brzo, lako, jednostavno i bez provizije  –  deponuj novac putem platne kartice i svaka uplata od 2.000 RSD ili više kvalifikujete za glavni poklon – iPhone 14 PRO.

Meridian – kuća najvećih bonusa!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE