Topić ponovo blistao u pobedi, ali ga je zasenio saigrač brutalnom partijom

Košarkaši OKK Beograda savladali su kao gosti Kolubaru sa 109-90, u utakmici odigranoj u sklopu 27. kola Košarkaške lige Srbije.

Beogradska ekipa, koja je pravi spoj mladosti i iskustva, već na poluvremenu je vodila sa 18 poena prednosti, pa se pitanje pobednika nije postavljalo do kraja. Najviše što su domaći košarkaši uspeli to je da u jednom trenutku zaostatak spuste na -8.

Novu odličnu partiju pružio je pozajmljeni plejmejker Crvene zvezde Nikola Topić, na šta je već navikao publiku. On je za nepunih pola sata na parketu postigao 22 poena, uz 4 asistencije i 3 skoka.

Ipak, zasenio ga je neverovatnom partijom nešto stariji saigrač, 22-godišnji Stafan Miljenović, koji je zabeležio čak 39 poena, uz 5 asistencija i 2 skoka.

U poraženom timu je najefikasniji bio Stefan Ejtan Eliot Smit sa 23 poena, na šta je dodao i po 4 skoka i asistencije, Dušan Stojičić (11 skokova, 2 asistencije) upisao je 18, a Brendon Pen 16 poena.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ten Hag: ” Izvinite , ja sam gledao drugačiju utakmicu”

Fudbaleri Mančester Junajted su na svom terenu dočekali poslednjeplasirani Šefild junajted i slavili su rezultatom 4:2 (1:1). Slavni klub je dva puta gubio u...

POVEZANE OBJAVE