DOBITNE KOMBINACIJE NE TREBA MENJATI: Zvezdina filijala angažovala novog Senegalca

Fudbalski klub Grafičar ove zime je napravio fantastičan transfer, za tim koji nastupa u Prvoj ligi Srbije, i inkasirao 500.000 evra za senegalskog štopera Falu Fola, kog je vinuo u Ligu 1 gde nastupa za Rems.

Sada je tim koji ima i ulogu Zvezdine filijale rešio da sledi isti recept i doveo nekadašnjeg Falovog saigrača Papi Mbao Sisea.

Sise je 2004. godište i takođe pokriva štopersku poziciju, a kao njegove najbolje karakteristike navode se atletske sposobnosti i snaga.

Drago nam je što nastavljamo saradnju sa akademijom Afpak iz Senegala, odakle dolazi Mbao Sire. Upravo iz ovog fudbalskog centra u tim smo svojevremeno doveli Falu Fola, koji se za kratko vreme izborio za ulogu stuba odbrane našeg tima, a potom je i ostvario rekordni transfer u francuski Rems. Verujemo da će Mbao takođe da opravda poverenje, da će da pokaže talenat i sposobnosti koje su ga i preporučile, izjavio je direktor kluba Nikola Ristanović.

Sise se već priključio treninzima i pomoći će ekipi u daljoj borbi za sam vrh, pošto se trenutno nalazi na trećoj poziciji, a do plejofa je ostalo još četiri meča.

Grafičar je u velikoj meri izmenio tim tokom zime, otišao je iskusni napadački tandem Kasalica-Kaluđerović, braća Mituljikić, Fol…

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Oglasio se kandidat za novog trenera: Smatrali smo Partizan našim, a onda su nam objasnili da je njihov

Juče se pojavila informacija da Partizan neće štedeti kad je reč o angažovanju trenera za narednu sezonu, a kriterijum...

POVEZANE OBJAVE