iPhone 14 PRO TI JE NA DOHVAT RUKE! Meridian ponovo časti – evo kako možeš da osvojiš najnoviji mobilni telefon!

Želiš iPhone 14 PRO? Na pravom si mestu!

iPhone 14 PRO – definitivno najbolji telefon današnjice, a uz samo par klikova – može biti tvoj!

Želiš novi telefon u svom džepu? Na pravom si mestu!

Ako si vlasnik Visa, Dina, Maestro ili Master Card kartice – već si spreman da uskočiš u vrhunsku prolećnu avanturu i osvojiš novi iPhone 14 PRO!

Sve što je potrebno da uradiš je da uz pomoć platne kartice deponuješ novac na svoj Meridianbet korisnički nalog i možeš da osvojiš iPhone 14 PRO!

Brzo, lako, jednostavno i bez provizije  –  deponuj novac putem platne kartice i svaka uplata od 2.000 RSD ili više kvalifikujete za glavni poklon – iPhone 14 PRO.

Uplaćeni depozit je potrebno da iskoristiš za odigravanje sportske ili kazino ponude, naravno ukoliko imaš registrovan nalog na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji.

Ali, ako još uvek nisi postao član Meridian družine – ne brini! Jedan klik ovde dovoljan je i odmah će ti se otvoriti registraciona forma koju je potrebno da popuniš, nakon toga, tvoj nalog će zvanično biti otvoren, a kao poklon dobrodošlice čeka te 300 besplatnih spinova i 100% bonusa na uplatu prvog depozita.

Dakle, kako god da okreneš – čeka te sjajan dobitak, jer kada Meridian časti – svi dobijaju!

Promocija je aktivna do 20. aprila, a dobitnik poklona iPhone 14 PRO će biti izvučen 21. aprila.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ČUVENI TRENER MAKABIJA: Pini Geršon oštro o Atamanu!

Košarkaši Makabija na korak su od plasmana na završni turnir Evrolige. Poveli su sa 2:1 protiv Panatinaikosa nakon neizvesne utakmice...

POVEZANE OBJAVE