Ivanović otkrio kakva je zdravstvena situacija u Zvezdi

Utakmica ABA lige između Crvene zvezde i Mornara je odgođena zbog delikatne zdravstvene situacije u crveno-belom taboru.

Crveno-beli su ovog popodneva odradili trening pred sutrašnju evroligašku utakmicu protiv Valensije u Beogradu, a tom prilikom je pred novinare izašao šef stručnog štaba Crvene zvezde Duško Ivanović.

– Mi se nadamo da možemo da pobedimo Valensiju i pokušaćemo da neutrališemo njihovu tranziciju i njihov šut, konstatovao je Ivanović na pitanje o sutrašnjem rivalu, a onda se osvrnuo na zdravstvenu situaciju u ekipi.

– Zdravstveno stanje je bolje. Manje-više su se svi oporavili. Neki su još uvek iscrpljeni i osećaju posledice. Neki ne, ali videćemo večeras na treningu, konstatovao je Ivanović.

Osim toga, par igrača je imalo problema sa povredama, poput Vildoze i već duže odsutnog kapitena Lazića.

– Vildoza je bolje, imao je malo istegnuće, a videćemo večeras na treningu kakva je situacija.

Lazić? I ja bih voleo da znam isto. On ide progresivno, radi, trčanje je još uvek pravolinijsko. Još uvek ne radi sa loptom, već individualnootkrio je Ivanović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Otkazan sastanak upravnog odbora Partizana

Sednica Upravnog odbora FK Partizan, koja je trebalo da bude održana danas, otkazana je u poslednjem trenutku. Kako javlja Kurir,...

POVEZANE OBJAVE