OBRADOVIĆ: Tim se borio i igrači su dali sve od sebe

Košarkaši Partizana večeras nisu uspeli da nastave niz pobeda u Evroligi pošto je u prepunoj Arenibolja bila Barselona.

Trener Željko Obradović nakon utakmice je izneo svoje utiske, sa naglaskom na podatak da je njegova ekipa imala samo 3 izgubljene lopte, 11 manje od protivnika.

Pokazatelj da se tim borio i želeo mnogo toga da uradi i da su igrači dali sve od sebe. Taj podatak je jedan, a drugi je da smo mi imali 17 šutnutih lopti mi, ali šest penala manje. Jasno je da su oni šutirali fantastično i za dva i za tri. Oni su u prvom poluvremenu ubacili mnogo trojki iz tranzicije, davali lake poene iz reketa. Nismo mogli da počnemo drugo poluvreme tako da oni zakucaju loptu… Opet, ne mogu ništa da zamerim ekipi, u ovakvom ritmu teško je držati visok ritam, rekao je trener crno-belih.

Već za dva dana u grotlu Arene će biti dočekan i madridski Real.

Vodio sam tim na taj način da imamo u svakom trenutku što veću svežinu. Veću minutažu su imali Lesor i Ledej. Dan odmora iskoristićemo da pričamo o Realu, oni koji večeras nisu igrali ili imali malu minutažu radiće normalan trening, ostali će doći da pričamo o Realu i spremamo se za naredni meč, otkrio je Obradović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA LIGA: MVP kandidat Šaj briljirao, Oklahoma nadomak pobede u seriji (VIDEO)

Košarkaši Oklahome nastavili su sa odličnim partijama i u postsezoni NBA lige. Večeras su poveli sa 3:0 u prvoj rundi...

POVEZANE OBJAVE