Veseli prvi put zvanično protiv Partizana: Pomenuo i povratak u crno-beli tabor

Košarkaši Partizana večeras od 20.30 časova na svom parketu dočekuju ekipu Barselone u utakmici 31. kola Evrolige.

Pred meč sa Partizanom centar Barselone Jan Veseli je govorio za Sport Klub o posebnoj vezi koju ima sa crno belima i navijačima parnog valjka.

-Ta atmosfera koju grobari prave, to je neverovatno. Teško se igra protiv Partizana. Ta atmosfera, ako je čovek barem blizu toga da je tako strastven i emotivan i daje sve od sebe na terenu i onda ga povuče ta atmosfera… Lesora potpuno razumem. Ista je bila ta stast i ta energija kada sam ja igrao. Uživali smo kada dobijemo utakmice, a kada smo gubili atmosfera je bila ista. Ta ljubav prema klubu je neverovatna i oni to uvek pokazuju.

S obzirom na to da se Željko Obradović vratio u Partizan i da Veseli nije imao klub neko vreme na leto, navijači crno belih su odmah počeli da maštaju. Jana svi žele da vide u crno belom dresu još jednom.

-Iskreno, ovo je prva godina Partizna u Evroligi. Sad opet, želja uvek postoji, kako će stvari da se dešavaju ne znam. Opet, šta može da se desi naredne dve godine, tri… Pitanje je i koliko ću još moći da igram. Da li bih voleo da se vratim? Ovo je jedna od destinacija gde bih, naravno tu je i Fener gde sam proveo osam godina. Ali Partizan će uvek kod mene imati mesta i to je ljubav od početka. Ja sam stvarno počeo ovde da se bavim vrhunskom košarkom kod Duleta, sada sa Željkom u Partizanu sve je moguće ali ne obećavam.

Večeras u dresu Barse prvi put u karjieri igra zvanični meč protiv svog Partizana. Ima li treme?

-Boga mi ima. Već sam igrao protiv Fenera, posle osam godina prvi put sam se vratio tamo. Ovo je posle 12 godina i to je stvarno neverovatno… Utakmicu po utakmicu sve više Partizanove publike dolazi i stvarno sam uzbuđen. Ne znam šta da očekujem, jeste prošlo 12 godina ali grobari ne zaboravljaju. Jedva čekam, rekao je Jan Veseli za Sport Klub.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bivši fudbaler Zvezde het-trikom vodi tim ka tituli (VIDEO)

Veoma uzbudljiva šampionska trka vodi se u fudbalskom prvenstvu Crne Gore, gde je Dečić nedavno došao do prednosti, koju...

POVEZANE OBJAVE