Legendarni fudbaler Zvezde: Prosinečki o reprezentaciji Srbije i Džajiću

Legendarni fudbaler Crvene zvezde i nekadašnji trener tog tima Robert Prosinečki komentarisao je srpski fudbal za medije u Hrvatskoj.

Novi izabrani predsednik FSS je Dragan Džajić…

 Teško mi je da pričam o situaciju tamo kod njih. Džaja ima mnogo godina i ima mnogo iskustva na tim funkcijama. Što je tako važno biti predsednik Saveza?, upitao je Prosinečki.

Mora postojati neko s određenim upravljačkim veštinama koji će doneti neku novu vrednost, sugerisao je novinar.

– Slažem se. Drago mi je da je Džaja predsednik. Svaki predsednik mora da donese novac i napravi strategiju po kojoj sve mora da funkcioniše. Kako se zove predsednik nemačkog, engleskog ili španskog saveza? Retki to znaju, nemojte me zaje*avati. Ne mora predsednik da bude bivši fudbaler ili nešto posebno, rekao je nekadašnji igrač Zvezde.

Prosinečki je prokomentarisao i neuspeh Srbije u Kataru.

-Srbi moraju napraviti kult reprezentacije. Pokušava to da uradi Dragan Stojković. Dobro je što su se plasirali na SP jer ih godinama nije bilo nigde, a stalno smo pričali da su imali dobre igrače u velikim klubovima. Nisu mogli dugo da naprave reprezentaciju, nije bilo rezultata. Opet je na poslednjem SP-u do izražaja došao njihov mentalitet, koliko god se oni ljutili. Napravi se slika u medijima, ističe Prosinečki.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real napušta jedan od junaka prolaza rotiv Sitija, italijanski velikan krenuo po potpis

Real Madrid je uspešno prebrodio prolosezonskog "dželata" Mančester siti i plasirao se u polufinale Lige šampiona. Jedan od junaka prolaska...

POVEZANE OBJAVE