Vojvodina izdala važno saopštenje pred derbi sa Partizanom!

U derbiju 28. kola Superlige Srbije, fudbaleri Vojvodine će na svom stadionu dočekati ekipu Partizana.

Saopštenje kluba iz Novog Sada prenosimo u celosti.

Četvrtak: u prostorijama kompanije „GIGS TIKS“ u tržnom centru „Pariski magazin“ (Bulevar Kralja Aleksandra 12), od devet do 19:30 časova moći će da se kupe ulaznice za zapad i jug; u šopu navijača Vojvodine na zapadnoj tribini „Karađorđa“, od 10 do 18 časova moći će da se kupe ulaznice za sever.

– Petak: u prostorijama kompanije „GIGS TIKS“ u tržnom centru „Pariski magazin“ (Bulevar Kralja Aleksandra 12), od devet do 19:30 časova moći će da se kupe ulaznice za zapad i jug; u šopu navijača Vojvodine na zapadnoj tribini „Karađorđa“, od 10 do 18 časova moći će da se kupe ulaznice za sever.

– Subota: na blagajni između južne i zapadne tribine „Karađorđa“, od 18 časova do početka utakmice moći će da se kupe ulaznice za zapad; na blagajni na južnoj tribini (pored nekadašnjih teniskih terena), od 18 časova do početka utakmice moći će da se kupe ulaznice za jug; u šopu navijača Vojvodine na zapadnoj tribini „Karađorđa“, od 18 do 19:45 časova moći će da se kupe ulaznice za sever.

– Istočna tribina biće rezervisana isključivo za škole fudbala iz Novog Sada i okoline, kojima će ulaznice podeliti fudbalski klub Vojvodina, kao i za vlasnike sezonskih ulaznica za tu tribinu i sve one koji su se u prethodnom periodu uključili u Vošinu akciju pod sloganom „Ti si naša prva ljubav“, odnosno gledaoce koji su ulaznicu za istočnu tribinu preuzeli na nedavno održanom Vošinom porodičnom danu.

– Fudbalski klub Vojvodina posebno napominje da je, iz bezbednosnih razloga i u dogovoru sa policijom, odlučeno da zapadna, istočna i severna tribina budu predviđene za navijače Vojvodine, dok je za gostujuće navijače predviđena južna tribina. Na zapadnu, istočnu i severnu tribinu stadiona neće biti dozvoljen ulaz osobama sa obeležjima FK Partizan.

Kapije stadiona biće otvorene dva sata pre početka utakmice, a fudbalski klub Vojvodina poziva sve gledaoce da na vreme obezbede svoju ulaznicu i ranije uđu na stadion, kako bi se izbegle bespotrebne gužve prilikom ulaska, kao i da svoj klub bodre sportski i u duhu fer-pleja, izbegavajući bilo kakvo nedolično i neprikladno ponašanje, naveo je klub.

Ovaj meč se igra u subotu od 20. sati na stadionu Karađorđe.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku