GDE JE TU NAPREDAK: Bivši reprezentativac Izraela reagovao na prelazak Bahara u Zvezdu

Vest o transferu trenera Baraka Bahara u Crvenu zvezdu izazvala je veliku pažnju.

Za to vreme su se oglašavali beogradski klub i aktuelni strateg Miloš Milojević.

Počelo je da se piše i polemiše o detaljima njegovog ugovora, a sada se oglasio i bivši rerpezentativac Izraela Ejal Berkovic.

Došao je do vrha izraelskog fudbala, pa zar da se sada povuče? Hajde da sada nije imao ponudu? Vodio je u najbolji tim u Izraelu, ima najbolju publiku u Izraelu, najbolji stadion u Izraelu, plata je dobra, ekipa je dobra, vlasnik mu daje novac za trošenje, ima simpatije i slavu. Pa, šta još treba. Da sam ja prvi čovek Makabija Haife, duplirao bih mu platu. Dao bih mu još 300.000 evra preko toga, jer u suptrotnom rizikuje da dođe drugi trener i uništi sve što je napravio, rekao je on a prenosi B92.

Potom je dodao, osvrćući se i na Crvenu zvezdu:

Gde je tu napredak za Bahara? Ovo nije napredak. Ne ide u Englesku, ne ide u Italiju, u Španiju, u Nemačku, niti u drugu ligu Engleske. Da dobije ponudu iz druge engleske lige rekao bih mu “idi”, ali šta je Srbija?Da sam na mestu Bahera, ušao bih kod predsednika i rekao mu ‘udvostruči moju platu i ostaću, zaključio je Berkovic.

On je za Izrael odigrao 78 mečeva uz 9 golova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE