Lesor: Ne zanima me dokazivanje protiv Tavaresa!

U narednom kolu Evrolige košarkaši Partizana će dočekati ekipu Real Madrida. Jedan od ključni igrača crno-belih je centar Matijas Lesor koji će imati težak zadatak protiv Tavaresa.

O meču protiv Madriđana, Lesor kaže:

– Imamo snage za pobedu. Doduše ja sam odigrao jednu utakmicu manje u odnosu na saigrače. Već sam rekao, i to zaista mislim, ako igramo našu košarku i ostanemo fokusirani svih 40 minuta, možemo da pobedimo bilo koji tim u Evropi, priča Matijas Lesor za MocaartTV.

Duel Lesora i Valtera Tavaresa svi jedva čekaju, a centar crno-belih je prokomentarisao taj duel.

Ne vidim to kao duel 1na1 između Tavaresa i mene, ne zanima me to previše, da se dokazujem protiv njega. Ono što ja želim i na šta sam fokusiran je da pobedimo utakmicu. Sutra će biti duel dve dobre ekipe, meč između Real Madrida i Partizana. Oni imaju 12 igrača, mi imamo 12 igrača i svi se borimo za pobedu. Naravno Edi je odičan igrač i biće to dobar izazov za mene, ali razmišljam samo o timskim uspesima.

Partizan je u otvorenoj trci za mesto među osam najboljih i drugi rezultati mogu da poguraju klub iz Humske u plej-of elitnog takmičenja, ali i da mu odmognu.

Čak i da ne pratim ostale rezultate, nemoguće je da ne saznamo skoro pa istog momenta. Međutim, dokle god mi pobeđujemo ne obaziramo se na druge, ne želim da računam da li moramo da pobedimo dva razlike, ili da izgubimo nekom određenom razlikom. Samo znam da ako pobeđujemo idemo u pravom smeru“.

Kao igrač koji ne skriva emocije na terenu i u interakciji sa navijačima, kako sam ističe nije mogao ni da pretpostavi da će stvoriti ovakvu konekciju sa ljudima na tribinama Arene.

Ne znam kako da se izrazim. Svaki put se naježim. Uvek se trudim da ostanem fokusiran na utakmicu, ali teško je kada 20.000 ljudi skandira vaše ime. Nisam to ni očekivao iskren da budem. Uvek se najažim.. Kada gledam klipove sa utakmica, osećam se kao da živim u snu, završio je Lesor.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Baskonija povukla dres legenedarnog centra (VIDEO)

Košarkaški klub Baskonija, ili nekada Tau Keramika, poslednjih skoro tri decenije je iznedrila veliki broj vrhunskih košarkaša. Među prvima...

POVEZANE OBJAVE