Nove nevolje u Humskoj: UEFA žestoko kaznila Partizan!

 UEFA je danas saopštila kazne za niz učesnika evropskih takmičenja, a među klubovima koji su sankcionisani je i Partizan, zbog dešaavanja na susretu sa Šerifom u Beogradu 23. februara u okviru Lige konferencije.

Crno-beli su novčano kažnjeni sa 121.250 evra zbog prekršaja po više osnova kao i zatvaranjem dela tribina uz uslovnu kaznu zatvaranja stadiona u periodu od dve godine.

Naime kako je navedeno u odluci, klub iz Humske zbog rasističkih povika navijača je kažnjen sa 20.000 evra i zatvaranjem jednog dela tribina (ne manjeg od 2.000 mesta), a kao uslovna kazna u trajanju od dve godine koja podrazumeva delimičnu suspenziju stadiona.

 Takođe, klub iz Humske je zbog paljenja pirotehnike kažnjen još 3.500 evra, dok će ga bacanje piriotehnike od strane navijača na teren koštati 57.700 evropskih novčanica. Kasa u Humskoj će biti lakša za još 22.000 evra zbog zakrčenih prolaza na tribinama, a upad navijača na teren platiće sa još 18.000.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bivši fudbaler Zvezde het-trikom vodi tim ka tituli (VIDEO)

Veoma uzbudljiva šampionska trka vodi se u fudbalskom prvenstvu Crne Gore, gde je Dečić nedavno došao do prednosti, koju...

POVEZANE OBJAVE