Oglasio se Mitrović prvi put nakon isključenja

Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović po prvi put je govorio za engleske medije nakon isključenja na utakmici sa Mančester junajtedom.

 Najbolji srpski napadač dobio je crveni karton jer je odgurnuo sudiju Krisa Kavana.

-Lično, žalim zbog svojih postupaka koji su doveli isključenja. Dozvolio sam svojoj frustraciji da me nadvlada, a način na koji sam reagovao je pogrešan. Pokušavao sam da skrenem pažnju sudiji, ali jasno je da nije trebalo da stavim ruke na njega i razumem zašto mi je pokazao crveni karton, prvi u dresu Fulama, prvi od sezone 2015/16, rekao je Mitrović i dodao:

-Prihvatio sam suspenziju od tri utakmice zbog crvenog kartona, razgovarao sam sa Krisom Kavanom, izvinio se i prihvatio kaznu. Sad želim da uradim sve što je u mojoj moći da incident zaboravim i što pre se vratim na teren kako bih pomogao saigračima. U međuvremenu, i dalje žalim zbog incidenta. Već sam se izvinio kolegama iz tima, hoću da uputim izvinjenje i navijačima, posebno onima koji su putovali na ‘Old Traford’ i bodrli nas celu utakmicu. Nadam se da ću se uskoro vratiti na teren i odužiti im se za podršku.

Bivši fudbale Partizana ove sezone je za Fulam postigao11 golova na 21 utakmici u Premijer ligi.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ATP MAJAMI: Zverev u polufinalu

Nemački teniser Aleksandar Zverev plasirao se u završnicu mastersa u Majamiju. U meču četvrtfinala savladao je Mađara Fabijana Marožana...

POVEZANE OBJAVE