Batak pred Partizan: Prihvatamo ulogu favorita!

U derbiju 28. kola Vojvodina dočekuje Partizan. Beogradski crno-beli su u rezultatskoj krizi, što će Novosađani pokušati da iskoriste kako bi posle dve i po godine posta stigli do trijumfa protiv tima iz Humske.

Šef stručnog štaba Vojvodine Radoslav Batak izneo je očekivanja pred ovaj susret.

Znam da će ova selekcija igrača uvek pružiti bolje partije protiv, na papiru, jačih timova, ali to nam ne daje alibi za utakmicu u Ivanjici. Nismo imali dovoljno umešnosti, niti smo bili takmičari do kraja. Ako već nismo mogli da postignemo drugi gol, onda smo morali da bar sačuvamo prednost koju smo imali do petnaest minuta pred kraj. To smo arhivirali, radili smo na realizaciji, ali i na svim fazama igre tokom pauze i nadam se da će u ovom meču to da bude na mnogo boljem nivou.

U poslednjih osam okršaja sa Lalama, Partizan je u sedam navrata izašao kao pobednik. Batak to vidi kao sportski pritisak, koji treba da bude dodatni motiv za pobedu.

Protiv Čukaričkog smo imali sličnu situaciju. To može da opterećuje, da nosi određeni sportski pritisak. Naš cilj je taj pritisak pada onda kad počne utakmica i tada mora da izađe na videlo naša želja za pobedom.

A da li je Stara dama spremna da prihvati ulogu favorita u ovom susretu?

Ulogu favorita možemo da prihvatimo samo iz razloga što igramo kod kuće i što imamo visoke ciljeve. Naspram sebe vidimo Parizan koji respektujemo, ali koji kao i svakog drugog protivnika hoćemo da pobedimo.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Olga Danilović u glavnom žrebu Madrida!

Srpska teniserka Olga Danilović plasirala se u glavni žreb mastersa u Madridu. Ona je u završnoj rundi kvalifikacija savladala...

POVEZANE OBJAVE