Anćeloti potvrdio spekulacije o reprezentaciji Brazila: Tačno je!

Trener Real Madrida Karlo Anćeloti je danas potvrdio ono o čemu se već mesecima nagađa. Naime kako su prenosili mediji, Fudbalski savez Brazila želi da ga vidi na poziciji selektora nacionalnog tima.

– Realnost je da me brazilska reprezentacija želi i to mi laska. Ali morate poštovati moj trenutni ugovor, koji ističe u junu 2024, koji želim da ispoštujem do kraja, rekao je Anćeloti na konferenciji za novinare uoči meča Reala protiv Valjadolida.

– Imam ugovor, želim da ga ispunim, jer volim ovaj klub i ovaj tim. Sve što će se dogoditi nakon mog ugovora je budućnost, a budućnost niko ne zna, dodao je Anćeloti.

Brazil je na Svetskom prvenstvu u Kataru eliminisan u četvrtfinalu od Hrvatske i od tada tamošnja štampa pominje upravo Anćelotija kao jednog od kandidata za selektora.

– Ne iznenađuje me što postoje takve glasine i to me ne brine. Prilično je jasno – ostaću ovde sve dok mi Real Madrid dopusti da ostanem. Osećam veliku podršku predsednika, navijača i igrača, atmosfera je mirna oko mene, a i ja sam veoma miran. Sada imamo dva i po meseca da pokušamo da osvojimo titule, rekao je Anćeloti.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

U PROBLEMU: Srpski reprezentativac pao na doping testu!

Srpski sport zatekla je informacija u vezi sa plivačem Urošem Nikolićem. Prema saznanjima portala Sportklub, utvrđeno je da je tokom...

POVEZANE OBJAVE