Bahar potvrdio interesovanje Crvene zvezde!

Prethodnih dana su se pojavile informacije koje ukazuju na to da će Barak Bahar, aktuelni strateg Makabija iz Haife, od leta predvoditi srpskog šampiona Crvenu zvezdu, koja će po prvi put, sva je prilika, imati obezbeđen direktan plasman u Ligu šampiona, jer je teško verovati da će izgubiti titulu.

Njegov Makabi je danas savladao Hapoel Ber Ševu i napravio verovatno ključan korak na putu ka tituli u tamošnjem prvenstvu.

Nakon pobede Bahar je govorio i o Crvenoj zvezdi, potvrdivši da postoji interesovanje. Ipak, jasno je da ne želi ništa da otkrije pre nego što završi posao u izraelskom timu.

Ne, nisam sve završio sa Crvenom zvezdom i to ne mogu da uradim trenutno ni sa bilo kojom drugom ekipom. Imam ugovor na još godinu dana i sve mora da ide preko predsednika Makabija. Ima interesa, ali ništa nije još zaključeno. Glavom sam i dalje u Makabiju iz Haife, ali ne mogu da kažem šta će se potom desiti. U ovom trenutku ništa nije zaključeno, rekao je Bahar.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Vojvodina obavila veliki posao: Potpis do 2027!

Vojvodina zimus napravila dobar posao pšto je potpisala nekoliko povratnika među kojima je bivši fudbaler Crvene zvezde Njegoš Petrović. On...

POVEZANE OBJAVE