ZANIMLJIV TRANSFER: Udarna igla nemačke reprezentacije karijeru nastavlja u sedmostrukom prvaku Italije?!

Novopečeni centarfor nemačke reprezentacije Niklas Filkrug (30) igra sezonu karijere.

Njegov Verder sasvim solidno gura u Bundesligi kao povratnik među elitu i tome u velikoj meri može zahvaliti upravo Filkrugu, strelcu 15 golova u 26 prvenstvenih utakmica.

Nagrada je stigla u vidu poziva Hansija Flika na Svetsko prvenstvo u Kataru. Od tada pa do danas upisao je šest nastupa za ‘Pancere’ i postigao isto toliko golova.

Zbog toga ne čudi što mu je tržišna vrednost skočila sa 1,5 miliona na 13 miliona evra. Naravno, poraslo je i interesovanje za ovog napadača.

Prema tvrdnjama Đanluke Di Marcija, oko na Filkruga bacio je Torino. Za sada nema detaljnijih informacija, osim da sedmostruki prvak Italije traga za zamenom za Antonija Sanabriju, koji odlazi na leto.

Ono što sa sigurnošću mogu reći je da ćemo morati prodavati tokom letnjeg prelaznog roka, rekao je nedavno Klemens Fric, sportski direktor Verdera.

Klub iz Bremena nije u najboljoj finansijskoj situaciji i izvesno će morati da se odrekne najboljeg igrača tokom leta. Filkrug ne bi trebalo da ode za manje od 10 miliona evra.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NAKON SUKOBA SA VLAHOVIĆEM: Aleri dobija otkaz, poznat novi trener Juventusa!

Nakon što je Dušan Vlahović izrevoltiran izmenom napravio scenu na meču protiv Milana, o tome čitajte OVDE, Juventus je...

POVEZANE OBJAVE