Zvezda u finišu srušila Mladost na Lalatovićevom debiju! (VIDEO)

U 28. kolu Superlige Srbije fudbaleri Crvene zvezde su savladali ekipu novosadske Mladosti rezultatom 4:2. Novosađani su u 11. minutu poveli preko Milana Vidakova. Nije mu bilo teško da loptu sa dva metra ubaci u mrežu Crvene zvezde, potp ga je Babić sjajno uposlio posle prodora sa desne strane.

Imali su gosti još jednu dobru priliku, stativu je pogodio Saša Marković, bio je to sjajan udarac sa 15 metara. Ipak u 16. minutu Katai je uklizao u ubacio loptu u mrežu Mladosti, VAR je proveravao da li je bilo ofsajda priznat je gol i crveno-beli su izjednačili.

U 33. minutu ponovo je pogodila Mladost. Raspoloženi Saša Marković je uposlio Vidakova, ovaj je zaobišao Vasiljevića i poslao loptu u mrežu.

Napadala je Zvezda, ali nije uspela da dođe do pogotka sve do 45. minuta. Vidakova je pogodila lopta u ruku, Jeknić je sam pogledao snimak i pokazao ne belu tačku, jedanaesterac za Crvenu zvezdu. Kanga je to rutinski rešio za 2:2.

U drugom poluvremenu Zvezda je bila konkretnija, napadala je ali sa druge strane i Mladost se odlično držala, međutim u 83. minutu crveno-beli su postigli pogodak. Posle kornera Kange Marko Rakonjac, pet minuta po ulasku u igru postiže gol za Crvenu zvezdu, ali to nije bilo sve, ubrzo je usledeo novi gol za domaćina. Aleksandar Katai je uvećao prednost u 90. minutu , ušla je lopta u gol posle odbitka i ovo je bio konačan rezultat susreta na Marakani.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

LONDON JE ARSENALOV: Petarda u mreži Petrovića! (VIDEO)

Fudbaleri Arsenala ponizili su Čelsi pobedom od 5-0 na Emirejtsu, u utakmici 29. kola Premijer lige. Arsenal tako drži lidersku...

POVEZANE OBJAVE