Ivanović i Kuzmić izneli očekivanja pred Megu: I mi želimo da nastavimo našu seriju

Košarkaši Crvene zvezde posle pobeda nad Asvelom i Valensijom u sklopu dvostrukog programa Evrolige gostuju sutra Megi u 24. kolu regionalne ABA lige. Meč počinje od 18 časova.

Crveno-beli su uz pobede nad Baskonijom i Studentskim centrom u seriji od četiri uzastopne pobede, ali je trener Ivanović svestan kvaliteta protivnika i njihovog niza od 4 trijumfa.

Ponoviću sve ono što sam rekao i u najavi prve utakmice sa ovim timom, posebno to važi sada kada je ova ekipa i rezutatima pokazala da ima kvalitet uz mladost i talent koji smo potencirali pred najavu prve utakmice. Sada uz taj kvalitet imaju i samopouzdanje. Ostalo se nije promenilo, igraju brzo u tranziciji, sa puno kontranapada, i recept ostaje isti, čvrsto i zasutaviti ih jer i mi želimo da nastavimo našu seriju, rekao je Ivanović.

O očekivanjima pred sutrašnju utakmicu govorio je i centar Ognjen Kuzmić.

Mlada ekipa, koja želi da se afirmiše, igraju dobro, zabeležili su seriju pobeda, i uz to imaju nekoliko iskusnih igrača. Ne menjaju stil igre, igraju brzo, mnogo šuteva, kontranapada, cilj je da nametnemo naš ritam i igramo našu košarku jer želimo pobedu u ovoj utakmici, poručio je iskusni centar.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA liga donela odluku: On je najbolji trener elitnog takmičenja

Trener košarkaša Oklahome Mark Dagnolt proglašen je za najboljeg trenera u NBA ligi, objavilo je to takmičenje. Dagnolt je predvodio...

POVEZANE OBJAVE