KRAJ JEDNE ERE: Bivši šampion Premijer lige smenio dugogodišnjeg trenera!

Nakon četiri godine došlo je do prekida saradnje između Lestera i Brendana Rodžersa.

Razlog je veoma loša sezona, zaključno sa porazom u zasutavnom vremenu protiv Kristal Palasa, koji je bio peti u poslednjih šest utakmica.

Tako su se Lisice, tim koji je 2016. godine postao senzacionalni šampion Premijer lige, našle u zoni ispadanja, pa su u klubu odlučili da mora da dođe do promena, i pored toga što je saradnja sa severnoirskim strategom ranije bila veoma uspešna, i samim tim dugoročna.

Brendan odlazi sa King Pauer stadiona kao jedan od najuspešnijih trenera u klupskoj istoriji. Odveo nas je do dugo čekanog prvog trijumfa u FA kupu 2021, iste godine osvojili smo i Komjuniti Šild, sa nim je klub u dva navrata dosezao najbolje plasmane u Premijer ligi (ne računajući šampionsku sezonu), kao i prvo evropsko polufinale 2022. godine, saopštio je klub.

Rodžers je na klupu Lestera došao u februaru 2019. godine i za to vreme na 204 utakmice zabeležio 96 pobeda, 31 remi i 71 poraz.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

VOJVODINA – ZVEZDA, SASTAVI: Milojević sa dve mlade uzdanice od starta

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju danas od 17.30 Vojvodini u 32. kolu, odnosno 2. kolu plejof faze Superlige. Zvezda je...

POVEZANE OBJAVE