PARTIZAN BEZ VAŽNE UZDANICE NA FMP: To je prilika za ostale igrače

Košarkaši Partizana posle velike pobede nad madridskim Realom u Evroligi i gustog rasporeda u kome su za nedelju dana odigrali četiri utakmice, sutra gostuju FMP-u u 24. kolu ABA lige.

Crno-beli će biti bez Matijasa Lesora, ali trener Željko Obradović tu vidi šansu za druge igrače.

Izuzetno važna utakmica za nas. Posle serije utakmica u Evroligi, okrećemo se ka ABA ligi. Imamo danas trening i sutra pre podne ćemo imati da se pripremimo za taj meč i da probamo da nastavimo da igramo na nivou kako smo igrali u poslednje vreme. Bez Lesora smo, ali to je prilika za ostale igrače, rekao je Obradović.

Svoja očekivanja je izneo i bek Aleksa Avramović, koji je svestan kvaliteta protivnika.

Svakako jedna od najvažnijih utakmica u sezoni, pogotovu što ćemo igrati bez Matijasa za kog znamo šta doprinosi ovom timu. Imamo jedan sjajan period iza sebe gde smo dobili dve od tri utakmice u Evroligi i Cedevita Olimpiju. FMP je ekipa koja sjajno trči, organizovani su, imaju sjajnog trenera, pokriveni su na svim pozicijama. Frejzer je otišao u Zenit, nadomestili su ga Murom. Mi ćemo uz maksimalnu koncentraciju izaći sutra na teren i pokušati da pobedimo, izjavio je Avramović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA liga donela odluku: On je najbolji trener elitnog takmičenja

Trener košarkaša Oklahome Mark Dagnolt proglašen je za najboljeg trenera u NBA ligi, objavilo je to takmičenje. Dagnolt je predvodio...

POVEZANE OBJAVE