STEFANOVIĆ PRED PARTIZAN: Očekuje nas zaista laka utakmica

Košarkaši FMP-a iz Železnika sutra od 20 časova dočekuju Partizan u 24. kolu ABA lige, u najboljem mogućem trenutku za svog protivnika, koji je posle pobede nad madridskim Realom jednom nogom već u četvrtfinalu Evrolige.

Utakmice između ova dva rivala su često u prošlosti nosile velika uzbuđenja, pa tako i prethodna u regionalnom takmičenju ove sezone, kada je tim Nenada Stefanovića u završnici nadoknadio veliki minus i izgubio samo sa 90-86.

Kao što uvek kažem i mojim igračima, očekuje nas zaista laka utakmica u kojoj nemamo apsolutno ništa da izgubimo. Igramo protiv ekipe koja igra jednu zaista odličnu košarku ne samo na nivou ABA lige, nego i Evrope. Ako sve bude kako treba, a verujem da će biti, igraće i Top 8 Evrolige, rekao je Stefanović, pa dodao:

Vidi se velika razlika u ovogodišnjim i prošlogodišnjim igrama, zna se čiji je to pečat i tu nema mnogo šta da se priča. Mi da bismo napredovali, moramo da igramo sa najboljima, ove utakmice tako i doživljavamo. Želimo da se prikažemo u što boljem svetlu, apsolutno da budemo rasterećeni, da damo sve što imamo u ovom momentu. Želimo da vidimo gde smo u odnosu na jedan takav tim, nemamo šta da izgubimo, možemo samo da dobijemo i stručni štab se, kao i svi igračiraduje utakmici sa Partizanom, izjavio je trener FMP-a.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Vildosa pred Makabi: Idemo u Beograd da pobedimo

Košarkaš Panatinaikosa Luka Vildosa veruje u pobedu svog tima protiv Makabija u trećem meču četvrtfinala Evrolige. Rezultat je 1-1 u...

POVEZANE OBJAVE