STEFANOVIĆ: Naterali smo Partizan da odigra meč u kompletnom sastavu

Košarkaši FMP-a odigrali su još jednu dobru utakmicu, ali je to bilo nedovoljno za pobedu nad Partizanom.

U dva navrata je tim Nenada Stefanovića uspevao da smanji dvocifrenu razliku, u jednom trenutku i na samo poen manjka, ali nije imao snage za preokret.

Naterali smo Partizan da odigra meč u kompletnom sastavu, borili smo se od prvog do poslednjeg minuta, imali smo oscilacija, imali smo lošu realizaciju za tri poena, ali smo bili u igri. Imali smo dva otvorena šuta da uvedemo meč u neizvesnu završnicu – nismo ih pogodili, imali smo 17 izgubljenih lopti, a protiv ekipe iz Evrolige svaka greška se kažnjava, istakao je trener FMP-a Nenad Stefanović.

Tim iz Železnika se ove sezone suočio sa brojnim promenama u igračkom kadru.

Imali smo mnogo promena u sastavu tima, ali se borimo i verujem da ćemo igrati sve bolje i bolje u završnici sezone. Momcima ne mogu mnogo toga da zamerim, naprotiv. Ponavljam, naterali smo Partizan da se bori u kompletnom sastavu do kraja, naglasio je Stefanović.

Posebno se osvrnuo na partiju bivšeg igrača Partizana Alekse Stepanovića, kao i dvojice stranaca koji su stigli u toku sezone.

Stepanović je bio fantastičan i voleo bih da ovako igra protiv svake ekipe kao Partizana, i to ću mu reći. Kad pričamo o Meningu, moramo da znamo da je došao iz KLS, tri ranga ispod. Što se Mura tiče, lestvica je postavljena visoko sa Džonsom i Frejzerom i on se za sada dosta dobro nosi, smatra trener FMP-a.

Stefanović je na pitanje o ciljevima do kraja regularnog dela sezone kratko poručio da su to sve pobede do kraja.

U preostala dva kola tim iz Železnika igra protiv crnogorskih predstavnika. Prvo će gostovati Studentskom centru u Podgorici, a potom u poslednjem kolu dočekati Mornar iz Bara.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bolonja kiksnula u borbi za Ligu šampiona, Salemakers neverovatnim golom spasao bod (VIDEO)

Fudbaleri Bolonje remizirali su na svom terenu protiv Udinezea, pošto je utakmica završena rezultatom 1-1. Tako je ovogodišnja senzacija...

POVEZANE OBJAVE